Mercedes SLK cabrio

Mercedes SLK cabrio

Voor wie een absolute top auto wil rijden voor een relatief interessant bedrag, is de Mercedes SLK cabrio zeker een aanrader. De veelzijdigheid die Mercedes de bieden heeft, vind je allemaal terug is deze auto. Niet alleen de Mercedes SLK cabrio is namelijk een ontzettend populair model, maar ook vele andere modellen van Mercedes doen het natuurlijk ontzettend goed. Het eerste model van de Mercedes SLK cabrio kwam op de markt in 1996 en werd groots aangekondigd op de autoshow van Turijn in Italië. De Mercedes SLK cabrio werd op de markt gebracht in twee verschillende uitvoeringen. De SLK 200 en ook de SLK 230. Het verschil zat hem in het vermogen, waardoor de 230 al snel stukken populairder werd dan de 200. Uiteraard bleef ook de 200 niet onopgemerkt en ook deze mocht er absoluut zijn.

Mercedes SLK cabrio huren

Mercedes SLK huren via Snappcar
  • Huur een voordelige cabrio op een veilige manier rechtstreeks van je buren!

Het eerste model

Het eerst model van de Mercedes SLK cabrio kwam in 1996 op de markt en was direct een ongekend succes. Tegenwoordig zijn er zelfs al meerdere varianten beschikbaar en is de SLK nog altijd een ontzettende uitvoering die vandaag de dag nog steeds veelvuldig wordt verkocht. De SLK is verkrijgbaar is een 3-tal verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor 184 pk, 204 pk of zelfs 306 pk. Je kunt je voorstellen dat de uitvoering van 306 pk en absoluut monster is en niet voor niets ontzettend populair is als sportwagen.

Is de Mercedes SLK cabrio iets voor mij?

Op de vraag of de Mercedes SLK cabrio een auto is voor jou, dat is natuurlijk volledig afhankelijk van je eigen wensen. Toch is het wel goed te weten dat vooral de oudere uitvoering vanaf bouwjaar 1996 tot ongeveer 2003 ontzettend populair zijn als occasion. Deze auto is samen met de BMW Z3 cabrio zelfs één van de twee populaire occasions in deze klasse. Doordat de Mercedes SLK cabrio uit deze periode relatief betaalbaar is, is het dus voor de meesten mensen een perfecte mogelijkheid om een stoere sportwagen van Mercedes te kunnen rijden. Wel is het goed rekening te houden met het feit dat je waarschijnlijk niet de enige bent dit hier zo overdenkt, wat ervoor zorgt dat het aanbod steeds schaarser wordt. Zorg er daarom dus voor, dat wanneer je de keuze hebt gemaakt dat je er eentje wilt hebben, je niet te lang meer wacht met de aanschaf ervan.