BMW Z4 cabrio

BMW Z4 cabrio

De BMW Z4 cabrio is een unieke auto binnen de cabrio’s. Veel power, achterwielaandrijving en een premium auto. De BMW deed zijn intrede in 2006, waarna het een groot succes is geworden. Hoewel er een periode was dat er veel verschillende twee-zits cabrio’s op de markt kwamen, is er tegenwoordig nog maar weinig keuze voor het kopen van een nieuwe kleine cabrio.

Coupe of roadster

De BMW Z4 is er zowel als coupe als roadster. De Coupe variant is een strakke tweepersoons sportwagen, waarbij het dak niet open kan. De roadster – de cabrio – is er zowel met een softtop als een hardtop geweest en is by far de populairste uitvoering van de BMW Z4.

BMW Z4 cabrio huren

BMW Z4 huren via Snappcar
  • Huur een voordelige cabrio op een veilige manier rechtstreeks van je buren!

Uitvoeringen & motoren

De Z4 heeft veel verschillende uitvoeringen en motoren gehad. De mooiste is natuurlijk een 6 in lijn V6, ook direct het topmodel van de BMW. Met ruim 340 pk is dit echt een genot om mee te rijden. Ook de meer verkochte 2.0 en 2.5 liter benzine uitvoeringen (4-cilinder) hebben echter meer dan voldoende PK en zijn in ieder geval een stuk krachtiger en sneller dan de andere populaire cabrio’s als de 206 cabrio en de MX5 cabrio.

BMW Z4 rij-impressie

De experts van Autoweek hebben een prachtige rij-impressie video gemaakt van deze krachtige cabrio. Zie onderstaande filmpje waarom jij ook echt het rijden in een BMW Z4 moet gaan ervaren!