Huren
Cabrio huren Ibiza

Cabrio huren Ibiza

Ibiza, het land van zon, zee, strand en natuurlijk feestje! Uiteraard is het volledig aan jezelf of je er komt voor de verschillende grote feesten die er gedurende de hele zomer worden gehouden of dat je toch gaat voor een stukje rust. Welke van de twee je ook kiest, het huren van een cabrio op dit prachtige eiland mag eigenlijk in geen van beide gevallen ontbreken. De prachtige stranden die Ibiza kent, kunnen namelijk in veel van de gevallen alleen per auto worden bereikt. Hoe fijn is het dan dat je tijdens je rit naar het strand het dak van je auto af kunt doen en vervolgens heerlijk kunt genieten van de frisse wind door je haar en het zonnetje op je armen, beneden en gezicht? Maar voor het zover is, hebben we eerst een aantal handige tips voor je!

Zorg voor voldoende ruimte

Kies je voor een cabrio, dan zijn deze vaak wat compacter dan wanneer je kiest voor een normale auto. De voornaamste reden is dat het dak ergens in moet kunnen ‘wegzakken’ wanneer je deze naar beneden doet. Zorg er daarom dus ook voor dat je hier vooraf rekening mee houdt. Nu is dit met een tweepersoons cabrio zoals een BMW Z3 of Z4 geen probleem, maar kies je voor een Fiat 500 cabrio, dan kunnen we je verzekeren dat de mensen op de achterbank redelijk dicht tegen elkaar aan zullen zitten, mits het om de kinderen gaat natuurlijk.

Zie ook:  Cabrio huren Friesland

Huur je cabrio eenvoudig vanuit Nederland

Vooral in het hoogseizoen is het huren van een auto op Ibiza mateloos populair. Helemaal een cabrio kunnen we je vertellen. Je doet er daarom dus ook verstandig aan om eventueel alvast vanuit Nederland de verschillende opties in kaart te brengen en er ook alvast één te reserveren. Dit heeft allereerst als voordeel dat je verzekerd bent van een auto, maar zorgt er ook voor dat je op het vliegveld direct met je eigen vervoer naar je accommodatie kunt rijden. Zo hoef je niet te wachten op een bus en heb je ook niet te maken met allerlei verschillende tussenstops die eerst moeten worden gemaakt, omdat de rest moet uitstappen. Kortom, het huren van een cabrio op Ibiza is een must voor iedere vakantieganger!