Huren
Cabrio huren Mallorca

Cabrio huren Mallorca

Mallorca, samen met Ibiza toch wel één van de populairste eilanden van de Spaanse eilandengroep de ‘Balearen’. Waar Menorca en ook Formentera hier ook onderdeel van zijn, zijn de beide veruit het populairste. Vooral voor de echte zon, zee en strand aanbidder is Mallorca een prachtige bestemming om naartoe te gaan. Met een gemiddelde temperatuur van rond de 30 graden Celsius in de zomer, is het er heerlijk vertoeven. Mallorca staat bij velen natuurlijk bekend als party eiland, maar kent met name in het zuiden met ‘Cala ‘D’or’ een waar paradijs. Met uitgestrekte witte stranden en helderblauw water, is het iets wat je absoluut gezien moet hebben. Omdat Mallorca zoveel meer te bieden heeft, is het huren van een cabrio natuurlijk helemaal gaaf! Zo kun je niet alleen gaan en staan waar je wilt, maar ook genieten van een heerlijke frisse wind langs je hoofd. Om ervoor te zorgen dat je de mooiste plekjes tijdens het huren van een cabrio ziet, hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Serra de Tramuntana

Wanneer je houdt van de natuur, dan is deze ‘bergketen’ in het noordwesten van Mallorca een absolute aanrader. Het gebied is uitgeroepen tot werelderfgoed en is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar niet alleen een prachtige stukje natuur, maar er ook heerlijk willen kunnen wandelen. Hoe fijn is het dat je met je gehuurde cabrio rustig die kant op kunt rijden om daar vervolgens te kunnen genieten van het uitzicht?

Zie ook:  Cabrio huren Den Haag

Sa Calobra

Houd je van zon, zee en strand? Dan is een ritje met je cabrio naar de prachtige baai ‘Sa Calobra’ een absolute aanrader. Deze baai is alleen te bereiken per auto, waaraan een flinke weg met bochten en ook tunnels vooraf gaat. Wanneer je eenmaal op de plaats van bestemming bent aangekomen, heb je het gevoel alsof je je in een andere wereld begeeft.

Tot slot

Ga jij op vakantie naar Mallorca en wil je de mooiste plekjes bezoeken? Dan is het huren van een cabrio een absolute aanrader. Zo geniet je niet alleen van de vrijheid, maar ook van een heerlijke frisse wind door je gezicht, terwijl het zonnetje op je huid schijnt. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtig verblijf.