Blog
Trouwauto’s: een onmisbaar element voor een onvergetelijke trouwdag

Trouwauto’s: een onmisbaar element voor een onvergetelijke trouwdag

Een trouwauto is een belangrijk onderdeel van de trouwdag, omdat het de bruid en bruidegom de gelegenheid biedt om in stijl naar de ceremonie te arriveren. Er zijn verschillende soorten trouwauto’s beschikbaar, variërend van klassieke en elegante modellen tot moderne en sportieve auto’s. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de verschillende soorten trouwauto’s en de gemiddelde kosten van elk type voor trouwauto verhuur.

Klassieke auto’s voor een romantisch gevoel

Klassieke auto’s zijn een populaire keuze voor trouwvervoer, omdat ze elegantie en romantiek uitstralen. Denk aan de klassieke Rolls Royce, de mooie en chique Bentley of de stijlvolle Jaguar. Deze auto’s zijn perfect voor bruidsparen die een klassieke bruiloft willen en houden van een traditionele uitstraling. De kosten van het huren van een klassieke trouwauto variëren meestal tussen de € 300 en € 700 per dag.

Moderne auto’s voor een eigentijdse uitstraling

Moderne auto’s zijn ideaal voor bruidsparen die op zoek zijn naar iets eigentijds en stijlvols. Er zijn veel opties beschikbaar, zoals de Porsche Panamera, de Tesla Model S of de Audi R8. Deze auto’s zijn perfect voor koppels die houden van een moderne en strakke uitstraling. De kosten voor het huren van een moderne trouwauto variëren meestal tussen de € 400 en € 1000 per dag.

Zie ook:  De historie van je cabrio checken

Cabrio’s voor een unieke ervaring

Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke trouwervaring, overweeg dan om voor een cabrio huren te gaan. Cabrio’s zijn perfect voor zomerbruiloften, omdat u kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht tijdens uw rit naar de ceremonie. Populaire cabrio’s voor trouwvervoer zijn de klassieke Volkswagen Kever, de sportieve BMW Z4 of de elegante Mercedes Benz SLK. De kosten voor het huren van een cabrio trouwauto variëren meestal tussen de € 300 en € 800 per dag.

Limousines voor de grote groepen

Limousines zijn ideaal voor bruidsparen die veel gasten willen vervoeren. Er zijn veel verschillende soorten limousines beschikbaar, variërend van traditionele Lincoln limousines tot luxueuze Hummer limousines. Limousines zijn perfect voor grote bruiloften, omdat ze veel zitplaatsen bieden en ook een indrukwekkende uitstraling hebben. De kosten voor het huren van een limousine trouwauto variëren meestal tussen de € 500 en € 1500 per dag.

Tabel met de gemiddelde kosten voor soorten trouwauto’s

Soort trouwautoGemiddelde kosten per dag
Klassieke auto€ 300 – € 700
Moderne auto€ 400 – € 1000
Cabrio€ 300 – € 800
Limousine€ 500 – € 1500