Blog
Top 5 cabrio occasions onder de €10.000

Top 5 cabrio occasions onder de €10.000

Ben jij opzoek naar een andere auto? Dan heb je deze keuze tussen een nieuwe of tweedehands auto. Afhankelijk van je budget is het belangrijk te bepalen wat je exact wilt. Vooral wanneer je naar een iets zwaardere auto wilt, met eventueel allerlei opties, dan kan dit al snel in de papieren lopen. Een occasion kan dan een goede manier zijn om jouw favoriete auto te kunnen rijden, die nog binnen je budget valt ook. We hebben daarom de top 5 cabrio occasions onder de 10.000 euro voor je op een rijtje gezet.

1.    Peugeot 206 CC

Wil jij een cabrio rijden, maar is je budget beperkt? Geen probleem! Met de Peugeot 206 CC kun jij al vanaf 1.500 euro een prachtige occasion rijden, waarmee jij in de zomermaanden de show kunt stelen. Houd er wel rekening mee, dat wanneer je kiest voor een budget van 1.500 euro je doorgaans een Peugeot 206 krijgt die flink op leeftijd is en ook al de nodige kilometers op de teller heeft.

2.    Mercedes SLK

Voor een echte Mercedes liefhebber, is de SLK een echte aanrader. Waar Mercedes zich doorgaans kenmerkt door een relatief hoog prijsniveau, is de SLK aan te schaffen vanaf 4.000 euro. Wel betekent dit logischerwijs dat je dan niet in één uit het bouwjaar 2010 of jonger rijdt.

Zie ook:  De complete gids voor het importeren van een auto uit Duitsland

3.    Audi TT

De Audi TT is misschien wel de meest populaire cabrio occasion onder de 10.000 euro. We heeft deze auto als nadeel dat hij slechts geschikt is voor twee personen. Dus ben je opzoek naar een extra auto, vooral geschikt voor de zomermaanden, waarin je heerlijk kunt rondrijden, dan is de Audi TT een echte aanrader. Je scoort er al één voor nog geen 5.000 euro.

4.    BMW 3

Je ziet ze helaas niet al te vaak voorbij komen, maar deze BMW 3 cabrio is een echte aanrader als jij op zoek bent naar een sportieve cabrio. Door de achterwielaandrijving heb je het ultieme sportgevoel. Dit tezamen met een open dak zorgt ervoor dat jouw autorit onvergetelijk wordt. Bouwjaar 2000 scoor je al vanaf 6.000 euro.

5.    Mini Cooper S

Voor de echte liefhebber hebben we de beste voor het laatst bewaard. De Mini Cooper S is een echte aanrader als je graag een sportieve cabrio occasion onder de 10.000 euro wilt rijden. Ze zijn al te koop vanaf 7.000 euro.