Blog
Wat is mijn bus waard?

Wat is mijn bus waard?

Je bus verkopen voor een schappelijke prijs

Als je als ondernemer je bus wil verkopen, dan wil je natuurlijk de beste prijs ontvangen. Het vinden van de meest geschikte koper kan echter wel tijd kosten. Zo kan je je bedrijfsbus inruilen bij de garage, maar of je dan een goede prijs krijgt is de vraag. Ook kost het vaak veel tijd en gedoe om de juiste koper te vinden en met een eigen bedrijf heb je die tijd natuurlijk niet. Toch zijn er gelukkig ook andere oplossingen voor het sluiten van een goede deal.

Welke prijs krijg je voor je bestelbus of bedrijfsauto?

Bij de verkoop van je bus is niet alleen het merk van belang, maar ook de staat van het voertuig. Het kan zijn dat je bedrijfsbus het een en ander mankeert of niet beschikt over een APK-keuring. Ook als je bestelwagen een groot aantal kilometers heeft gemaakt, dan maak je je misschien zorgen over de prijs. Door gebruik te maken van de diensten van een online opkoper van bedrijfsauto’s, kan je snel te weten komen hoeveel je bedrijfsbus waard is. Je hoeft alleen maar zoveel mogelijk gegevens over de bus en het kenteken in te vullen en je ontvangt snel een bod met een marktconforme prijs.

Zie ook:  Top 5 cabrio occasions onder de €10.000

Een vrijblijvend bod ontvangen voor je bus

Een van de bedrijven waar het heel eenvoudig is om zonder veel moeite je bus te verkopen, is Koopmijnbus.nl. Het enige wat je hoeft te doen, is de bus die je wil verkopen aanmelden op de website. Je vult je contactgegevens en gegevens over de bedrijfsbus in en noemt de prijs die je ervoor wil hebben. Na enkele werkdagen ontvang je een vrijblijvend bod. Beslis vervolgens of je je bestelbus verkopen wil, dan haalt Koopmijnbus je auto met zijn eigen transportservice op. Het overeengekomen bedrag wordt meteen bij de verkoop op je rekening gezet.

Ook voor bestelwagens met schade of mankementen

Koopmijnbus.nl heeft een lange ervaring met de in- en verkoop van bestelbussen en bedrijfswagens. Ook als je bus schade heeft, een hoge kilometerstand of geen APK-keuring, dan kan je bij dit bedrijf uit het Gelderse Almen terecht. Zelfs een defecte bestelbus verkopen kan bij Koopmijnbus zonder bijkomende kosten. Het geld wordt ter plaatse bij de afhandeling contant aan je overhandigd of op je bankrekening gezet. Ook krijg je een RDW-vrijwaringsbewijs.