Blog
Lichtmetalen Audi velgen

Lichtmetalen Audi velgen

Velgen zijn natuurlijk onder iedere auto essentieel. Toch zorgen de velgen, zonder dat we ons dit vaak realiseren voor een groot deel de uitstraling van onze auto. Niet zo gek natuurlijk! Wanneer we het op onszelf betrekken, kun je het vergelijken met een paar schoenen. Stel je hebt net een te gekke nieuwe outfit gescoord voor een feestje later die week, maar je trek je oude afgetrapte schoenen hieronder aan. Het eerste wat mensen dan zal opvallen, dat zijn je schoenen. De complimenten over de rest van je outfit zullen ze vergeten. Ditzelfde geldt exact hetzelfde voor onze auto! Door te kiezen voor een set mooie velgen, zal je zien dat je auto er ineens volledig anders uitziet.

Voordelen van lichtmetalen velgen

Waar het voor de meesten gaat om enkel de uitstraling welke lichtmetalen velgen met zich meebrengen, weet de echte autoliefhebber dat het veel meer is dan dat alleen. Iedere auto heeft zijn eigen maten, waardoor het belangrijk is de steekmaat velgen te weten zodat je nieuwe velgen koopt die altijd passen.

Uiteraard is het aanzicht van de nieuwe look van je auto ontzettend belangrijk, maar ook het technische aspect speelt een grote rol. Wanneer je kiest voor lichtmetalen velgen in plaats van stalen velgen, dan kan dit per wiel zomaar enkele kilo’s schelen. Wanneer je dan bij het stoplicht staat om op te trekken, dan kan dit je net dat kleine stukje schelen waardoor je die auto naast je voorblijft. Daarnaast is aluminium, één van de grondstoffen waarvan deze velgen worden gemaakt ook een stuk flexibeler. Dit zorgt ervoor dat je auto wanneer je over een drempel rijdt een stuk minder ‘schokt’.

Zie ook:  Wat is het verschil tussen een enkelas kipper en tridemas kipper

Audi velgen

Heb jij net een prachtige Audi aangeschaft en heb je het gevoel dat er iets mist? Dan is het tijd om je velgen eens onder handen te nemen! Met een set prachtige luxe Audi velgen geef jij je auto net dat laatste stukje waardoor hij ineens een compleet andere look krijgt. Het gebruik van de juiste velgen zorgt voor maar liefst meer dan de helft de uiteindelijke look van je auto. Door te kiezen voor sportieve velgen van Audi, zal je zien dat je auto niet alleen een stuk mooier oogt, maar ook technisch ineens een stuk comfortabeler rijdt.