Blog
Je rijbewijs halen bij Verkeersschool de Ridder

Je rijbewijs halen bij Verkeersschool de Ridder

Ben je van plan om binnenkort je rijbewijs te halen, en dus op zoek naar een rijschool in Den Haag? Bij Verkeersschool De Ridder kan je terecht voor je auto-, motor-, scooter-, aanhanger rijbewijs. Je kan al vanaf je 16,5e autorijlessen volgen en op je 17e praktijkexamen doen. Daarnaast is het mogelijk om een theoriecursus te volgen op locatie en zijn er speciale instructeurs voor leerlingen met rijangst. Ook voor leerlingen met autisme of ADHD hebben ze instructeurs die speciaal daarvoor getraind zijn.

Autorijbewijs

Het autorijbewijs is uiteraard het meest behaalde rijbewijs in Nederland, bij Verkeersschool De Ridder is het dan ook mogelijk om op diverse manieren je autorijbewijs te halen. Je kan kiezen voor een pakket of voor losse rijlessen van 60 of 90 minuten. Je zal bij de losse lessen ook het praktijkexamen zelf moeten betalen, pakketten kunnen dus voordelig uitpakken.

Motorrijbewijs

Altijd al gedroomd van het rijden op een motor? Bij Verkeersschool De Ridder in Den Haag kan je je motorrijbewijs halen. Dat bestaat uit drie delen, de voertuigbeheersing, verkeersdeelneming en het theorie examen. Als je al een autorijbewijs hebt hoef je geen theorie examen te doen. Ook voor het motorrijbewijs hebben ze diverse pakketten en losse motorrijlessen.

Zie ook:  De Passie Achter Het Red Bull Shirt en de Max Verstappen Auto

Scooterrijbewijs

Je kan bij De Ridder je theorie examen halen vanaf 15,5 jaar. Zodra je daarvoor geslaagd bent, mag je praktijklessen volgen. Het is tegenwoordig verplicht om een praktijkexamen af te leggen, in tegenstelling tot vroeger. De rijlessen op de scooter zijn er ook in pakketten en losse rijlessen.

Aanhanger rijbewijs

Het aanhanger rijbewijs, ook wel BE rijbewijs, is geschikt om met een aanhanger of caravan achter je auto te mogen rijden. Uiteraard moet je hiervoor je autorijbewijs in bezit hebben. Het behalen van je aanhanger rijbewijs kan in relatief korte tijd, als je ervaren genoeg bent kan het zelfs in een dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *